CHANGSHA ECOMMERCE INDUSTRIAL PARK RENOVATION DESIGN

Changsha, Hunan

Type

Education

Services

Facade and Outdoor Ground Renovation, Interior design

Size

outdoor area and indoor area 5000 square meters each

Introduction

Located in Changsha, Hunan province, the project transforms the third and fourth floors of Jinqiao food department store into a school, including dormitories for students. The project USES students, young practitioners, and some visitors.
The main entrance of the third floor can hold some school meetings, lectures, conferences and other activities. The design of the big steps is enough to accommodate more than 100 students.
In the reconstruction of the four-story platform, the concept of "one axis and two rings" is introduced. "one axis" refers to the axis in the center, while "two rings" refers to the movement axis and rambling axis on both sides. Because the space itself is very limited, some running tracks are inserted so that students can do sports. In the fifth floor platform to create a dynamic sports block, the design of a grandstand, can hold some small sports competitions. In addition, the fourth and fifth floor space platform also includes: outdoor amphitheatre, landscape rest platform with green plants, roof garden track, and sports platform for sports such as table tennis.
The transformed school is conducive to communication among students, which emphasizes openness, communication and sharing to replace the previous closure, independence and obstruction.
Return